Kort nieuws uit de 58e ALV 13 april 2016


Op 13 april werd de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering gehouden in Restaurant De Schout. Het bestuur presenteerde deze avond de jaarlijkse stukken.

De vergadering verleende decharge aan de penningmeester, nadat hij de jaarcijfers 2015 presenteerde. De secretaris bracht een verslag uit over 2015.

In het kader van de omvorming van de VVD als netwerkpartij, werd door het bestuur een voorstel gedaan aan de leden om als afdeling Oosterhout door te gaan als zelfstandig ‘Netwerk Oosterhout’. De leden konden zich vinden in de argumenten die het bestuur naar voren bracht en het hoofdbestuur zal in kennis worden gesteld van dit voorstel. Na 1 juni zal het hoofdbestuur hierover uitsluitsel geven.

Het een en ander kon overigens mondeling worden toegelicht aan de voorzitter Henry Keizer. Hij was aanwezig om aan het einde van de ALV, ons gewaardeerd lid Yves de Boer, te onderscheiden met de door de afdeling aangevraagde Stikkerplaquette. Een verslag vind u hier.

De bestuurssamenstelling zal blijven zoals deze is. Elise Krause-Emans en Frank Boermans zijn door de vergadering beide herbenoemd in de functie die ze momenteel bekleden. Daarnaast is Jeroen Peterse toegevoegd aan het bestuur als aspirant bestuurslid.

De aanwezigen werden voorts bijgepraat over de permanente campagne en fractievoorzitter Dees Melsen heeft in zijn bijdrage de stand van zaken van de fractie besproken.

In de notulen van de vergadering kunnen de leden meer details vinden van deze 58e ALV.