Uitnodiging Liberaal café 20 oktober ‘Alles begint met ondernemerschap’

© VVD

Ondernemers zijn er voor hun klanten. Politici voor hun kiezers. Dat zijn dezelfde mensen. Ondernemers en politici kunnen dus veel van elkaar leren.

De VVD Oosterhout organiseert op donderdag 20 oktober om 20.00 uur in De Schout een bijeenkomst rond het thema: Alles begint met ondernemerschap. Als speciale gasten zullen die avond in een collegetour-achtige setting de Oosterhoutse rasondernemer Jan Harm Spijkervet en het Tweede Kamerlid voor de VVD, Bas van ’t Wout optreden. Willem van Hooijdonk zal deze avond begeleiden en optreden als gesprekleider.

In lijn met de nieuwe open partijstructuur nodigen we zowel leden als niet-leden uit om deel te nemen aan dit liberale café.

Jan Harm Spijkervet maakte via CSM-Red Band Venco en Campina in 2006 de overstap naar Holland Foodz. Al jaren houdt Jan Harm zich in zijn werk bezig met consumentengedrag, met kiezersgedrag dus. Niet voor niets is hij adviseur economie van de landelijke VVD.

Bas van ’t Wout is zoon van een ondernemer, historicus en naast lid van de Tweede Kamer was hij ook lid van de gemeenteraad in Amsterdam en politiek assistent van Mark Rutte. In de Tweede Kamer behartigt hij de portefeuille Sociale Zaken en Werkgelegenheid en is woordvoerder Europa.

Tevens krijgt Bas van 't Wout graag reacties op het concept verkiezingsprogramma van de VVD voor de komende Tweede Kamerverkiezingen. Het concept verkiezingsprogramma is vanaf 7 oktober te vinden op www.mijnvvd.nl. Eventuele amenderingen op het programma kunnen tot 28 oktober door ons netwerk worden ingediend.

Vanwege het beperkte aantal beschikbare plaasten verzoeken we u zich op te geven door een e-mail te sturen naar: vvdoosterhout@gmail.com

We zien uw komst graag tegemoet. Tot 20 oktober!

20.00 uur, Restaurant De Schout, Markt 18, 4901 EP Oosterhout.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nieuwe parkeergarage ‘De Basiliek’