Dees Melsen

Portefeuille:

« Algemeen bestuurlijke en strategische coördinatie


» Overige wettelijke taken burgemeester


« Kabinet en representatie


» Stedelijke ontwikkeling en ruimtelijke ordening


« Verkeer en mobiliteit


-  Wie hebben we voor ons?

Dees Melsen, 29 jaar. Geboren en getogen Oosterhouter. Van jongs af aan geïnteresseerd in de omgeving: wonen, verkeer én Oosterhout. Een stad staat nooit stil, er gebeurt genoeg.

Iets meer over mezelf? Momenteel werk ik als strategisch adviseur ruimte bij de gemeente Rucphen. In mijn vrije tijd reis ik graag en ontdek ik graag nieuwe plekken. Dichterbij huis pak ik ook graag een gezellig terrasje op de Markt met vrienden.

-  Waarom ben je lid van de VVD?

De VVD geeft burgers en ondernemers de ruimte. Vrijheid en verantwoordelijkheid hangen daarmee samen. Lokaal heeft de VVD ambitie voor Oosterhout. Investeren in de stad: groeien, nieuwe bedrijven en nieuwe voorzieningen. Aan het omzetten van ambitie in resultaten help ik graag mee!

-  Waarom heb je je kandidaat gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen?

Omdat het belangrijk is om ook jonge Oosterhouters een stem te geven. Ik kijk graag vooruit naar de toekomst. Maar dan moet er nu wat gebeuren, moet het anders. Meer huizen voor starters, goede bereikbaarheid en een bruisende binnenstad. Belangrijk om je voor in te zetten!

-  Waar wil jij je de komende vier jaar je mouwen voor opstropen?

Voor een ambitieus Oosterhout. Waar je goed kunt wonen, waar ruimte is voor nieuwe bedrijven en waar de files aangepakt worden. Niet te veel beleidsnota’s maar actie. Denk ook aan een schone en veilige buurt. Veiligheid voorop! Daar ga ik voor!

-  VVD Oosterhout, Gewoon. Doen.

Omdat de VVD de afgelopen periode verantwoordelijkheid heeft genomen. De lasten zijn laag. Er is ruimte voor burgers en ondernemers. We investeren in goede wegen en schone en veilige buurten. We werken met een enthousiast, jong en verfrissend team, aan Oosterhout. Geef daarom op 21 maart uw stem aan de VVD. Gewoon Doen!