Nr.3 Mirjam de Wit van Loon

-  Wie hebben we voor ons (naam, leeftijd, achtergrond, beroep en hobby's)?

Mirjam de Wit- van Loon, 48 jaar. Getrouwd met Patrick en moeder van Raul. Werkzaam bij de gemeente Tilburg als leidinggevende. In Oosterhout actief bij waterscoutingverening  Het Zuiderkruis en coordinator voor Jantje Beton.

-  Waarom ben je lid van de VVD?

Ik vind het belangrijk dat iedereen zijn stem te laat horen en de mijne past het beste bij de VVD. Waarom? Ik geloof in eigen verantwoordelijkheid en het accepteren van consequenties die horen bij de keuzes die je maakt. De VVD loopt niet weg als er lastige keuzes te maken zijn maar pakt aan en kijkt verder dan alleen vandaag.

-  Waarom heb je je kandidaat gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen?

Ik wil samen met anderen het verschil maken voor Oosterhout. Niet alleen vanaf de zijlijn roepen maar daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken voor een Oosterhout waar het prettig leven, wonen en werken is.

-  Waar wil jij je de komende vier jaar je mouwen voor opstropen?

Ik vind verschillende thema’s belangrijk zoals veiligheid in directe leefomgeving, aandacht en zorg voor jeugd in de vorm van goed onderwijs, betaalbare sport en effectieve jeugdzorg daar waar nodig. Daarnaast mag werk meer lonen. Ik geloof in vrijheid en in eigen verantwoordelijkheid. En als je het echt niet zelf kan, moet je zeker, liefst tijdelijk, ondersteund worden tot je het weer zelf kan.

-  VVD Oosterhout, Gewoon. Doen.

    Omdat vrijheid, gelijkwaardigheid en sociale rechtvaardigheid niet vanzelf komt. Daar moeten we met elkaar hard voor blijven werken. Wij staan klaar met een goed team om daar in Oosterhout de komende 4 jaar opnieuw invulling aan te geven. Daarom op 21 maart uw stem voor de VVD. Gewoon. Doen!