Dave Snoeren

Mijn naam is Dave Snoeren, bijna vijf jaar getrouwd met Yrea en vader van Drik (2) en Ties (1). Als geboren en getogen Oosterhouter heb ik tot mijn 23ebij mijn ouders in slotjes midden gewoond, hoewel wij het gewoon de besterd noemen. Daarna verhuisd naar Oosterheide en inmiddels geland in de kastelenbuurt. Als het vlot verloopt verhuizen we eind 2023 naar de zwaaikom waar we een mooie woning hebben gekocht.

Na het afronden van Mavo ten Strijen had ik nog geen idee wat ik precies wilde worden en heb ik er nog twee jaar Mgr. Frencken College aan geplakt. Vervolgens heb ik getracht een studie Chemische technologie af te ronden, dit strandde echter na twee jaar waarna ik Communicatie heb gestudeerd aan Fontys. Aangezien ik meer een doener dan een student ben heb ik deze opleiding ook niet afgerond.

Inmiddels was ik al begonnen met mijn eigen energiemaatschappij en hier erg druk mee. Met inmiddels elf collega’s leveren wij energie aan vooral bouwbedrijven. In oktober vier ik mijn tien jarig ondernemerschap, dus ben al weer een tijdje onderweg.Na al een aantal jaar passief lid van VVD in Oosterhout te zijn geweest ben ik afgelopen jaar, na een telefoontje van Jalal, actief lid geworden. In een sneltreinvaart heb ik mijn eerste ALV bijgewoond, kennisgemaakt met een ontzettend leuke club mensen, op de lijst voor GRV22 gestaan en eenbijdrage aan de campagne mogen leveren.

De inzet en passie die ik bij velen zag tijdens de campagne is prachtig. Ook is er genoeg werk te verzetten de komende jaren om te zorgen dat onze VVD weer groeit in Oosterhout, gezien wordt en, vooral ook, laat zien wat ze allemaal doet voor deze mooie stad. Daar wil ik mij voor inzetten.