Stephan Vink

 

Mijn naam is Stephan Vink, ik ben 33 jaar en geboren en getogen in het vestingstadje Woudrichem. 

Sinds augustus 2017 ben ik samen met mijn vriend woonachtig in de mooie gemeente Oosterhout. Na mijn studies Bedrijfskunde-MER aan de AvansHogeschool in Breda en rechten aan de Universiteit van Tilburg, ben ik eerst gaan werken als bedrijfsjurist. Momenteel ben ik Raadsadviseur en Plv. Raadsgriffier in de gemeente Heusden. Een zeer boeiende en dynamische functie! 

 

Al van jongs af aan ben ik ge├»nteresseerd in politiek en betrokken bij de gemeentelijke politiek. In 2009 ben ik lid geworden van de VVD omdat deze partij vrijheid, gelijkheid en eigen verantwoordelijkheid als speerpunten heeft. In de periode 2010-2017 ben ik namens de VVD raadslid en burgerraadslid geweest in de gemeente Woudrichem. Vanwege mijn verhuizing naar de gemeente Oosterhout, moesten mijn politieke werkzaamheden in de gemeenteraad helaas stoppen. Omdat VVD Altena mij echter niet zomaar wilde laten gaan, ben ik gevaagd om bestuurlijk actief te worden in de functie van secretaris. Vanwege mijn betrokkenheid bij het land van Altena was ik hiertoe graag bereid. Enige tijd geleden werd ik echter gevraagd door het bestuur van VVD Oosterhout om ook hier actief te worden. Omdat ik me steeds meer thuis voel in Oosterhout wil ik mij hier graag gaan inzetten, en heb me daarom met volle overtuiging kandidaat gesteld voor een bestuursfunctie bij VVD Oosterhout. Mijn functie als secretaris bij VVD Altena eindigt daardoor uiteraard. 

 

Ik streef ernaar om als bestuurslid, samen met mijn collega bestuursleden, de fractie, en alle vrijwilligers, de VVD in de gemeente Oosterhout (nog) sterker en succesvoller te maken.

 

Graag tot ziens!