Tim Nunn

Ik ben Tim Nunn, 54 jaar en in Engeland geboren. Op jonge leeftijd ben ik samen met mijn ouders (Engelse vader en Nederlandse moeder) verhuisd naar Eindhoven en vervolgens naar Best. Ik ben getrouwd en heb een dochter en een kleindochter van 5 jaar alweer.

Ik heb HEAO gestudeerd en daarna mijn masters op Nivra-Nijenrode behaald. Afgelopen 17 jaar heb ik in verschillende functies bij ING Bank op het hoofdkantoor in Amsterdam gewerkt. De laatste jaren houd ik mij vooral bezig met externe verslaglegging, met name monetaire en Basel III rapportages aan DNB/ECB.

Per juli ga ik beginnen bij de Rabobank in Utrecht in een vergelijkbare positie.Samen met mijn vrouw woon ik sinds 2008 in Oosterhout en het bevalt ons hier prima. Ik ben inmiddels ook penningmeester bij de Stichting Ludens die concerten organiseert op het mooie maarschalkerweerd orgel in de basiliek.

Ik heb me altijd thuis gevoeld bij het VVD gedachtegoed. De laatste jaren zag ik veel antiliberale ontwikkelingen in de politiek. Dat is de reden dat ik twee jaar geleden lid geworden ben van de VVD. Ik wil iets doen dat eraan bijdraagt dat de VVD een belangrijke politieke kracht blijft in Nederland. Zowel nationaal als ook lokaal.

Daarom ben ik ook blij met deze kans om iets te gaan doen in het netwerk in Oosterhout door mijzelf verkiesbaar te stellen als penningmeester voor de komende drie jaar.