Frank Boermans

Mijn naam is Frank Boermans, 48 jaar oud. Verkeersvlieger bij onze nationale trots, getrouwd met Edith en samen hebben we twee kinderen en wonen alweer 12 jaar het aan de rand van de Vrachelse Heide. Geboren in 1970 in Oosterheide, in de jaren tachtig mijn jeugd doorgebracht in Strijen om vervolgens in 1990 Dommelbergen uit te vliegen. Oosterhout blijft mijn favoriete bestemming.

 

Al vroeg heb ik een voorliefde voor het liberale gedachtegoed gehad. Daarom verbaasd het mezelf, dat ik pas in 2010 lid werd van de VVD. In 2013 werd ik voor de eerste keer gevraagd toe te treden tot het bestuur. In de op één volgende periodes heb ik een aantal trainingen gevolgd en ben ik actief geweest als bestuurslid trainingen, permanente campagne, secretaris en vice-voorzitter Als slotstuk heb ik me in 2018 graag ingezet als campagneleider voor de gemeenteraadsverkiezingen. Naast mijn werkzaamheden voor de lokale VVD ben ik voorzitter van de Stichting Buurtpreventie Oosterhout en probeer zo als spreekbuis voor alle buurtpreventieteams, de stad een stukje veiliger te maken.

 

In de komende bestuursperiode wil ik weer proberen op de manier zoals deze in de vliegwereld gewoon is; door altijd vooruit te denken, niet te reageren maar te regeren, besluiten niet doorschuiven maar efficiënt aan te pakken, een steentje bijdragen aan het bestuur. Plannen is vooruit zien! We leven nu eenmaal in een wereld waar de ene gebeurtenis de andere snel opvolgt, feiten en gevoelens recht tegenover elkaar staan en populisten de overhand dreigen te krijgen.

 

Ik ben ervan overtuigd dat de Oosterhoutse VVD de afgelopen jaren onze stad echt een stuk liberaler heeft kunnen maken en zet me daar de komende periode, samen met alle andere Oosterhoutse VVD-ers, graag weer voor in.