Dees Melsen

Wie hebben we voor ons?

Dees Melsen, 33 jaar. Ik ben geboren en getogen Oosterhouter. Opgegroeid in Oosterheide en Vrachelen. Ik heb daar een fijne jeugd gehad. Momenteel woon ik dichtbij het centrum in Oud West. Een leuke buurt, dichtbij het centrum waar altijd wat te beleven is.Ik ben wethouder namens de VVD in het college van burgemeester en wethouders. Besturen doe je niet vanuit het stadhuis. Je staat juist tussen de mensen in de stad en de kerkdorpen. Ik ben dan ook regelmatig op bezoek en in gesprek met inwoners, ondernemers en verenigingen.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden of familie. Een hapje eten, een spelletje spelen of juist lekker op de fiets. Er is genoeg te zien en te beleven in en rondom Oosterhout!

Waarom ben je lid van de VVD?

Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan de toekomst van Oosterhout. De VVD is een partij met ambitie. Zo wil de VVD flink meer huizen bouwen en investeren in de stad en dorpen. Zo zorgen we dat Oosterhout een fijne gemeente blijft. Daar zet ik me graag voor in!

Waar wil jij je de komende vier jaar je mouwen voor opstropen?

Als wethouder houd ik me bezig met stedelijke ontwikkeling, wonen, economie, ondernemen, toerisme, horeca, evenementen, binnenstad en financiën. Verder ben ik wijkwethouder en aanspreekpunt voor de wijken Vrachelen, Contreie en het centrum.Ik ga aan de slag met:Bouwen aan de toekomst: meer dan 300 woningen per jaar voor met name starters en jonge gezinnen.

Ruimte voor ondernemers: extra investeringen in aantrekkelijke en veilige bedrijventerreinen. Meedenken met initiatieven van ondernemers.

Een binnenstad die bruist: we gaan door met de aanpak van leegstand in het centrum. We geven ruimte voor nieuwe functies en evenementen.

We investeren in de stad en kerkdorpen: we letten op de lokale lasten. Maar dat betekent niet dat we niks kunnen doen. We investeren in betere wegen, goede scholen en beter onderhoud in de wijken en buurten.

Meer weten over de plannen voor de komende vier jaar? Lees hier het Bestuursakkoord.

'Oosterhout maken we met elkaar', omdat

...Oosterhout een stad is waar je elkaar nog kent en omziet naar elkaar. Dorst, Oosteind en Den Hout hebben elk hun eigen karakter dat we moeten koesteren. Oosterhout hebben we niet in één dag gebouwd. Maar door samen keuzes te maken en lef te tonen. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat we een leefbare, groene en aantrekkelijke gemeente blijven om te wonen en leven.