16 maart op de Bakkie-Doen fiets, Nr.7 Suzanne Zwart


Zaterdag 16 maart zijn we samen met kandidaat voor de provinciale verkiezingen, Suzanne Zwart, te vinden in de binnenstad. Je kunt ons natuurlijk vinden bij onze (Bak)kie-Doen fiets. Wil je weten wat Suzanne  op het gebied van Veiligheid wil voor Brabant, kom gerust een bakkie koffie doen dan! Tot zaterdag in de binnenstad.


Drugscriminaliteit aanpakken

 

De afgelopen periode is het aantal drugsdumpingen in de natuur hard gestegen. Bijna dagelijks lezen we nieuws over opgerolde drugslabs. Al die chemische stoffen vormen een gevaar voor mens, dier en milieu. Maar daarnaast kost het opruimen van die dumpingen vele miljoenen euro’s per jaar. We moeten deze drugscriminaliteit aanpakken en ook de provincie moet daarin haar rol pakken. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich in Brabant veilig voelt. 

 

Met meer handhavers

 

Ik wil meer handhavers in het buitengebied, die bovendien meer bevoegdheden krijgen. Het opruimen van drugsdumpingen moet betaald worden van afgepakt geld van criminelen. Op die manier hoeft de belastingbetaler niet voor de kosten op te draaien.