Spreek je uit en doe mee op 12 april!


Hoe houden we Oosterhout aantrekkelijk voor jongeren? Een belangrijke vraag voor de toekomst van onze stad. Op vrijdagavond 12 april een avond met sprekers vanuit het Oosterhoutse, een Kamerlid maar vooral ook ruimte voor de zaal: spreek je uit!

Onderwerpen als het binden van jongeren aan Oosterhout, cultuur en veiligheid komen aan bod. VVD Tweede Kamerlid Thierry Aartsen gaat het gesprek met de zaal aan over cultuur. Hoe belangrijk is dat voor een stad? Hoe kijkt Thierry als Bredanaar naar Oosterhout?

Maar hoe zorgen we er voor dat jongeren voor Oosterhout blijven kiezen? Roland Rutten, bekend van Ook van Wosterhout, geeft zijn visie op de toekomst. 

En wat betekent dit alles voor de gemeente? Hoe blijft Oosterhout een veilige stad? Kun je veilig op stap in de Klappeijstraat? VVD wethouder Robin van der Helm opent de discussie.

De avond wordt georganiseerd door de VVD fractie Oosterhout in samenwerking met de JOVD Baronie van Breda. Het wordt een avond met ruimte voor de zaal. Prikkelende sprekers, discussie en ruimte voor de aanwezigen!

De inloop van de avond start om 19.30 uur in het leescafe van De Bussel, Torenstraat 10 in Oosterhout. Om 20.00 uur start het programma.