Nieuw initiatief "Bakkie Doen met de fractie" enthousiast van start

 

Op 30 januari was het gezellig druk in de Schout in Oosterhout. De VVD-fractie organiseerde de eerste "Bakkie doen". In het eerste uur is gesproken over o.a. de Bromtol. Vanuit de aanwezigen is aandacht gevraagd voor de veiligheid van de fietstunnel en de bereikbaarheid van Weststad en Den Hout tijdens de werkzaamheden. Deze tips hebben we meegegeven in de raadsvergadering.

 

In het tweede uur nam wethouder Robin van der Helm de zaal mee in de plannen voor de binnenstad. Van de herinrichting van de Heuvel, tot de speeltuin in het Slotpark en de visie op Arendsplein. De komende tijd staan diverse onderwerpen op de agenda van de raad. Zo wordt in maart de herontwikkeling Arendsplein besproken. Wilt u de VVD wat mee geven? Kom dan zeker naar de volgende Bakkie doen op 5 maart!

 

Op 5 maart is de volgende "Bakkie doen met de fractie" bij De Schout (Markt 18 Oosterhout). Introducé(es) zijn van harte welkom!

 

19.30 - 20.30 uur Bespreking raadsstukken - herontwikkeling Arendsplein

We bespreken graag met u de belangrijkste raadsstukken van maart. Dit zodat we weten wat er volgens u belangrijk is om mee te geven. Ook kunt u in de rondvraag aandacht vragen voor een actueel onderwerp.

 

Voor de raadvergadering van maart staat er een belangrijk onderwerp op de agenda: herontwikkeling Arendsplein. De vorige keer heeft wethouder Van der Helm ons meegenomen in de ontwikkelingen. Graag gaan we met u in gesprek over de plannen.

 

Alle stukken voor de raadsvergadering (de stukken van de herontwikkeling Arendsplein staan onder punt 6) kunt u vinden via bijgaande link: https://bit.ly/38RiUBi

 

20.30 - 21.30 uur In gesprek met statenlid Suzanne Zwart

Om half 9 gaan we in gesprek met Suzanne Zwart, Statenlid voor de VVD. Momenteel wordt er druk onderhandeld over een nieuw bestuursakkoord. Mogelijk is er al meer over te vertellen. Of heeft u nog wat mee te geven?

 

Suzanne heeft de onderwerpen veiligheid en vergunningverlening, toezicht en handhaving in portefeuille. Voldoende dus om over met elkaar in gesprek te gaan! 

 

Om 21.30 uur is uiteraard de gelegenheid om gezellig nog even na te praten.

 

Komt u met de auto: Parkeergarage De Basiliek heeft een beperkt avondtarief!

 

We kijken uit naar uw komst!

 

Met vriendelijke groet, namens de fractie,