Digitale Bakkie Doen met special guest Remco Dijkstra, 13 mei 20.30 uur

 

In verband met de Coronacrisis is het niet meer mogelijk om fysiek bij elkaar te komen in De Schout. Omdat we het te belangrijk vinden om met onze leden en Oosterhout in contact te blijven gaan we dit initiatief digital voortzetten.

 

Tijdens onze eerste digitale Bakkie Doen met de Fractie zullen we in gesprek gaan met Tweede Kamerlid Remco Dijkstra. Deze openbare bijeenkomst biedt Oosterhout de gelegenheid om met hem en de Oosterhoutse VVD-fractie van gedachten te wisselen over onder andere mobiliteit (Hooipolder), de regionale energiestrategie en West-Brabant als motor voor de Nederlandse economie. En natuurlijk ook wat de impact van de COVID19-crisis is op deze onderwerpen. De Zoom Meeting is op 13 mei a.s. en start om 20.30 uur.

 

Onder leiding van Dees Melsen, Paul Wesel en Robin van der Helm zullen deze drie onderwerpen de revue passeren. Om je toegang te krijgen tot de digitale Bakkie Doen stuur je een mail naar vvdoosterhout@gmail.com. Je krijgt hierna de digitale Zoom uitnodiging per mail toegestuurd. 


We kijken uit naar een grote digitale opkomst! Gewoon. Doen.