Online Training: Liberalisme deel 2

VVD Netwerk Oosterhout stelt de leden in de gelegenheid om uw kennis over het liberalisme op te frissen. Op zaterdag 30 januari 2021 zal Haya-trainer en wethouder David Vermorken (Gilze-Rijen) je de kneepjes van het liberalisme in de praktijk proberen bij te brengen. Dit in navolging op de training Liberalisme Deel I (de theorie), die wij in oktober 2019 voor je verzorgden. Corona gooide afgelopen jaar roet in het eten, maar nu we allemaal wat meer gewend zijn aan de online omgeving, pakken wij deze draad weer op.


Zo kunt u later dit jaar ook de volgende trainingen en cursussen verwachten, al dan niet in samenwerking met omliggende netwerken:


·         De Gemeenteraad: een kennismaking

·         De Gemeenteraad: de werkzaamheden

·         Presenteren: een introductie

·         Debatteren: een introductie


Voor de training op 30 januari kun je je inschrijven via vvdoosterhout@gmail.com. Dit kan tot en met 27 januari. Deelname is kosteloos en je wordt uitgenodigd een introducé(e) mee te nemen. Vanaf 09:30u is de digitale inloop, zodat u zeker weet dat alles werkt. De training zelf is van 10:00 tot 12:30 uur, met uiteraard voldoende pauze. Na inschrijving volgt meer informatie over de online leeromgeving.