Twee trainingen kostenloos te volgen voor leden


Wat doet  de gemeenteraad eigenlijk? Wat zijn de verantwoordelijkheden en werkzaamheden? En wat is de rol van een raadslid?  Zomaar wat vragen die wij helpen beantwoorden aan de hand van een tweedelige training die u in april en mei wordt aangeboden door het VVD Netwerk Oosterhout. Goed te weten: de trainingen zijn ook zelfstandig te volgen.

 

VVD Netwerk Oosterhout stelt u in de gelegenheid om uw kennis over de gemeenteraad bij te spijkeren en meer te horen over het raadslidmaatschap van onze eigen fractie. Op zaterdag 10 april en 8 mei 2021 aanstaande zal Haya-trainer Ivo ten Hagen u de kneepjes van het vak proberen bij te brengen. Corona gooide afgelopen jaar weliswaar roet in het eten, maar nu we allemaal wat meer gewend zijn aan de online omgeving, kan ook deze training net als recent Liberalisme II prima online gevolgd worden, leert de ervaring inmiddels. 

 

Zie voor meer informatie over de inhoud van de trainingen onderstaande linkjes:

·         10 april  De Gemeenteraad: een kennismaking

·         8 mei  De Gemeenteraad: de werkzaamheden

 

Voor de trainingen op 10 april en 8 mei kunt u zich inschrijven via vvdoosterhout@gmail.com. Dit kan tot en met 8 april en resp. 6 mei.


Deelname is wederom kosteloos en u wordt uitgenodigd een introducé(e) mee te nemen. Vanaf 09:30u is de digitale inloop, zodat u zeker weet dat alles werkt. De training zelf is van 10:00 tot 12:30 uur, met uiteraard voldoende pauze. Na inschrijving volgt meer informatie over de online leeromgeving.

 

We zien ernaar uit u dan weer digitaal te treffen!