Dat is het verhaal van de workshop Storytelling

Hoe maak je jouw verhaal persoonlijk? Wat is je inspiratie? En hoe kun je dat gebruiken om je verhaal aan anderen te vertellen? Dat is het verhaal van de workshop Storytelling .

 

Onder het genot van een kop koffie, heerlijke zon en in een ontspannen en gezellige sfeer je verhaal vertellen. Dat is wat we afgelopen zaterdagochtend hebben kunnen doen. 

 

Onder begeleiding van Marjolein Diks werd tijdens de workshop Storytelling een kans geboden om, aan de hand van een zelfgekozen foto, een onderwerp te bespreken. Door een krachtige opening, het toevoegen van persoonlijke elementen en sterke afronding krijgt een verhaal de impact dat het verdient. 

 

En juist die impact willen we hebben in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, maar ook daarna als we weer het goede mogen doen voor Oosterhout. 

 

Met een goed gevoel, een aantal prachtige verhalen rijker en met een waardevolle schat aan tips en tools over het maken van impact kunnen we spreken van een top-workshop die volgens de enthousiaste deelnemers zeker een vervolg mag krijgen. We kijken terug op een welbestede zaterdagochtend en geven graag de boodschap mee; “Spread the word, zorg voor impact”…