Jan Peters ontvangt van het VVD-hoofdbestuur de prestigieuze mr. D.U. Stikkerplaquette.

 

In de periode 1998 – 2010 was Jan Peters gemeenteraadslid namens de VVD in Oosterhout. Deze periode werd bekroond met het lijsttrekkersschap tijdens de verkiezingen van 2010. Hierna trad hij toe tot het college als wethouder in Oosterhout, om vervolgens vanaf 2016 weer plaats te nemen in de raadszaal als lid van de VVD-fractie.

 

Jan Peters kan worden getypeerd als een zeer gedreven bestuurder en raadslid, met een breed bestuurlijk inzicht, die enorm hard werkt voor Oosterhout. Hij wordt nog altijd gewaardeerd voor de wijze waarop hij in gedurende zijn wethouderschap het huishoudboekje van Oosterhout op orde heeft weten te brengen.

 

Recentelijk kwam hem nog de lof toe van de Tienerpartij, die hem in Oosterhout tot politicus van het jaar 2019 uitriep vanwege de wijze waarop hij zijn visie en standpunten onderbouwt en helder weet te formuleren. 

 

VVD Netwerk Oosterhout is Jan Peters zeer erkentelijk voor zijn inzet in de lokale politiek. Deze plaquette wordt toegekend voor inzet en bijzondere verdiensten voor de VVD in het politieke bestuur.