Ons verkiezingsprogramma "Oosterhout maken we met elkaar" is klaar.

 

In de tweede algemene leden vergadering is het verkiezingsprogramma van de VVD Oosterhout op 20 oktober door de leden unaniem vastgesteld.


De titel van ons programma is:


‘Oosterhout maken we met elkaar.’

 

Het is het resultaat van een zomer waarin inwoners en organisaties van de stad en haar kerkdorpen door middel van een enquête hun mening konden geven en tijdens onze ‘Bakkie Doen’ op 16 september mee konden praten. Tevens was er een speciaal e-mailadres waar men ideeën naar toe kon sturen. De programmacommissie heeft in september dit alles bij elkaar gebracht en het programma geschreven. 

 

Centraal hierin staan onze plannen voor Oosterhout, Dorst, Den Hout en Oosteind de komende vier jaar. 

 

Voor de Oosterhoutse VVD is ‘wonen’ één van de belangrijkste onderwerpen. 

We gaan er alles aan doen om het woningtekort aan te pakken, waarbij we als concreet speerpunt de komende 10 jaar minimaal 3000 woningen willen gaan bouwen. 

 

Ook hebben we plannen voor een goede doorstroming van het verkeer en daarom willen meer investeren in wegen, fietspaden en het openbaar vervoer. 

 

Daarnaast maken we met een isolatiefonds en de uitbreiding van de bestaande duurzaamheidlening werk van een duurzame samenleving. 

 

Dit is slechts een kleine bloemlezing van onze ideeën. Meer weten? Lees dan binnenkort ons complete verkiezingsprogramma op deze site.