Prachtige woningbouwplannen Oosterhout Oost

“Er moeten vooral grondgebonden woningen komen voor gezinnen. Die zijn broodnodig, aldus Sander Mulders (VVD): Oosterhout-Oost wordt bepalend voor onze toekomst: willen wij een familiestad blijven, dan moeten we bouwen.” Schreef BN De Stem over de bijdrage van VVD raadslid Sander Mulders in de debatbijeenkomst die ging over propositie Oosterhout Oost.

De VVD fractie vindt het belangrijk dat we bouwen voor jonge gezinnen en deze doelgroep helpt bij het op peil houden van het voorzieningenniveau in Oosterhout. Dat is uitermate belangrijk voor de vitaliteit van de stad en haar kerkdorpen. Als we in zetten op deze groep is het belangrijk dat de woningen ook betaalbaar zijn, zodat de woningen ook echt voor de startende gezinnen zijn die aan het begin van hun carrière staan.

De VVD Fractie kijkt met vertrouwen uit naar de komende stappen van deze prachtige ontwikkeling. We mogen als Oosterhout trots zijn dat dit soort grote belangrijke projecten met beide handen worden aangepakt. Ingewikkelde vraagstukken gaan we niet uit de weg, maar pakken juist onze verantwoordelijkheid voor jonge mensen, die graag in Oosterhout willen blijven wonen of er willen komen wonen.