Waar de binnenstad bruist

Het stadscentrum wordt de plek om te wonen, winkelen en te verblijven. Oosterhout komt pas echt tot leven als de binnenstad bruist. Onze lokale ondernemers werken hier iedere dag aan. Er moet elk weekend wat te doen zijn, zodat meer bezoekers naar het centrum toe komen.

  • In de binnenstad staan te veel winkels leeg. Met de aankoop van Arendshof 2 is een grote stap gezet voor een compacte binnenstad. De VVD vindt dat samen met winkeliers en eigenaren een plan gemaakt moet worden om ook de leegstand in Arendshof 1 aan te pakken. De VVD wil hier snel mee aan de slag, zodat winkeliers weten waar ze aan toe zijn en nieuwe functies een plek kunnen krijgen.
  • De binnenstad wordt steeds meer een plek om te verblijven. De VVD vindt dat er meer mogelijk moet zijn in het park. Kleinschalige evenementen, horeca en de nieuwe stadsspeeltuin zorgen voor meer levendigheid.
  • Het is belangrijk om Oosterhout nog beter op de kaart te zetten. Met een goede citymarketing trekken we meer bezoekers naar Oosterhout. De VVD wil de samenwerking met horeca, winkeliers, cultuur en toeristische ondernemers versterken.
  • Met het opknappen van de Heuvel is er een unieke plek bijgekomen om te genieten van al het moois dat dit plein te bieden heeft.
  • In Oosterhout zijn er volop mogelijkheden om uit te gaan. Of je nu een restaurantje zoekt op de Heuvel of een avond wil stappen in de Klappeijstraat, voor ieder wat wils. De VVD wil de goede samenwerking met de horeca die tijdens de coronapandemie is ontstaan versterken.